Minilager i Søndre Nordstrand

Søk blant alle tilgjengelige minilager og andre lagertyper i Søndre Nordstrand. Bruk filteret til å søke etter de egenskapene du ønsker for ditt minilager, så finner vi det perfekte lageret for deg. Vi har minilager i alle priser, fra kr 40 til kr 12400 per måned.

Egenskaper
Lokasjoner
Størrelsesguide
m2
m2
Pris
Fra kr
Til kr

1 lager i resultatet

123minilager Søndre Nordstrand
123minilager
123minilager
123minilager Søndre Nordstrand

4.7m2 til 13.8m2

Søndre Nordstrand

Kr 1450 - 2350,- per måned

SELECT * FROM sys_unit WHERE unit_location = 43 LIMIT 18

Minilager i alle størrelser

I Søndre Nordstrand har vi minilager i alle størrelser, fra m2 til m2. Nettsiden er spesialtilpasset for å gi deg som kunde det beste utvalget av minilager i Søndre Nordstrand, basert på dine personlige preferanser.

Sjekk størrelsen til minilageret ditt

Når du velger minilager bør du tenke over hva du trenger av spesifikasjoner. Dersom du er usikker på hvor stort lager du trenger bør du bruke størrelsesguiden vår. Ved å legge inn størrelsen på boligen din får du et estimat på hvor stort minilager du burde leie.

Kaldt eller varmt minilager

Trenger du varmt eller kaldt minilager? Et varmt minilager er temperert og vil aldri droppe under 0 grader, som er viktig dersom tingene du lagrer i minilageret trenger en stabil temperatur. Se også etter om lageret er overvåket, har adgang med bil, og om du trenger særegen forsikring for å benytte minilageret i Søndre Nordstrand trygt.

Trenger du minilager i Søndre Nordstrand har du kommet til riktig plass, her får du full oversikt.