Minilager i Sem

Søk blant alle tilgjengelige minilager og andre lagertyper i Sem. Bruk filteret til å søke etter de egenskapene du ønsker for ditt minilager, så finner vi det perfekte lageret for deg. Vi har minilager i alle priser, fra kr 40 til kr 12400 per måned.

Egenskaper
Lokasjoner
Størrelsesguide
m2
m2
Pris
Fra kr
Til kr

3 lager i resultatet

Bodhotell Døvleveien
Bodhotell
Bodhotell
Bodhotell Døvleveien

4m2 til 15m2

Sem

Kr 525 - 2395,- per måned

Bodhotell Semsbyveien
Bodhotell
Bodhotell
Bodhotell Semsbyveien

3m2 til 11m2

Sem

Kr 425 - 1395,- per måned

Bodhotell Åshaugveien
Bodhotell
Bodhotell
Bodhotell Åshaugveien

5m2 til 10m2

Sem

Kr 649 - 1095,- per måned

SELECT * FROM sys_unit WHERE unit_location = 156 LIMIT 18

Minilager i alle størrelser

I Sem har vi minilager i alle størrelser, fra m2 til m2. Nettsiden er spesialtilpasset for å gi deg som kunde det beste utvalget av minilager i Sem, basert på dine personlige preferanser.

Sjekk størrelsen til minilageret ditt

Når du velger minilager bør du tenke over hva du trenger av spesifikasjoner. Dersom du er usikker på hvor stort lager du trenger bør du bruke størrelsesguiden vår. Ved å legge inn størrelsen på boligen din får du et estimat på hvor stort minilager du burde leie.

Kaldt eller varmt minilager

Trenger du varmt eller kaldt minilager? Et varmt minilager er temperert og vil aldri droppe under 0 grader, som er viktig dersom tingene du lagrer i minilageret trenger en stabil temperatur. Se også etter om lageret er overvåket, har adgang med bil, og om du trenger særegen forsikring for å benytte minilageret i Sem trygt.

Trenger du minilager i Sem har du kommet til riktig plass, her får du full oversikt.